Option detail | ID Logistics

Office

Informeel. Familiair. Warm.

Bekijk 28 vacatures

De denkers in Logistiek

Logistiek bestaat uit verschillende processen die met elkaar verknoopt zijn. Denk mee over deze processen op het kantoor. Leer hoe dynamisch de sector is. Thema’s als duurzaamheid, CO2-uitstoot en verhoogde prijzen zijn actueel. Kom werken bij ID Logistics, de nummer 10  in de top 100 lijst van logistieke bedrijven in 2022. Groei en innoveer mee. Van Planning, Engineering, Supply Chain tot Business Support, ICT, Finance en HR. Waar je ook zit, jij krijgt de verantwoordelijkheid. 

De dynamiek op de werkvloer

Business Support en Engineers verzorgen de dienstverlening voor klanten. De andere afdelingen van HR, Finance en ICT ondersteunen hun collega's in de logistiek. Op het hoofdkantoor in Tilburg werken 150 collega’s. In totaal werken er 2800 collega’s bij ID Logistics in de Benelux.  

Kan het beter of efficiënter? Die vraag staat centraal. Want samen met collega’s excelleren in het werk daar draait het om. En bij een onverwachte gebeurtenis reageert het bedrijf snel. Ben jij ook flexibel? Andersom mag je het ook verwachten. ID Logistics is de werkgever die met jou meedenkt in oplossingen.  

Typisch ID Logistics

Ongedwongen. Geen rangorde met verschillende bevoegdheden. Overstappen naar een andere functie of doorgroeien naar meer verantwoordelijkheid? Beide kan. En met de IDL Academy zijn er bijpassende trainingen om jouw werkplezier te vergroten. 

Hard werken voor de klant maar met aandacht voor de medewerkers. En samen een feestje vieren op zijn tijd. Dat is de informele sfeer en saamhorigheid die je voelt op kantoor. 

Daarom ID Logistics: 

•    ID Logistics heeft ambities, welke heb jij? 
•    het bedrijf groeit, groei mee 
•    excelleren door te leren, wat wil jij leren op de ID Academy?

Een carrière op ons kantoor begint met jouw sollicitatie. 
Ontdek wat mogelijk is bij ID Logistics. Bekijk de vacatures. Of stuur een open sollicitatie. 

Lees meer

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!

Jobalert aanmaken