EVEN VOORSTELLEN

Dit is Yvon Geurts. In haar vrije tijd sport ze graag. Ze heeft een racefiets waar ze graag mee op pad gaat. Jarenlang heeft ze gehockeyd. Nu is ze sinds een jaar gestopt, maar ze is zeker van plan om het in de toekomst weer op te pakken.

''Dit is mijn eerste baan na mijn studie. Na mijn middelbare schooltijd ben ik naar Eindhoven verhuisd,
waar ik begon aan de opleiding Technische Bedrijfskunde op de Technische Universiteit. Na mijn bachelor ben ik met een vriendin en toenmalig huisgenootje naar Zuid-Oost Azië gegaan om vier maanden te reizen. Bij terugkomst begon ik aan de master Operations, Management en Logistics aan de Technische Universiteit. Na mijn afstuderen ben ik na een maand vrij begonnen bij ID Logistics. Momenteel werk ik hier ruim vier maanden als Business Analyst
.’’

Wat ik zo leuk vind aan de logistiek is dat er altijd wel iets gebeurt, wat het werk heel afwisselend en uitdagend maakt. Eigenschappen die belangrijk zijn in mijn baan zijn analytisch en kritisch denken.

Yvon vindt het belangrijk dat een team ergens samen voor wil gaan, elkaar wil helpen om een beter resultaat neer te zetten en dat er mogelijkheden zijn om jezelf uit te dagen.

''Bij de eerste gesprekken was er al een  goede klik en een fijne sfeer. Dit waren voor mij duidelijke tekenen dat ik bij ID Logistics wilde werken.’’

 

Ben jij ook enthousiast geworden? Wacht dan niet langer!

 

Contactgegevens

Dongenseweg 200
5047 SH Tilburg
013 – 515 77 91