Over ons | ID Logistics

Over ons

ID Logistics voor ambities in logistiek en meer

Zet je doelen hoog. Kom werken bij de multinational in logistiek. Verder kijken, samen doelstellingen halen en die 10 aan klanttevredenheid scoren. Dat is ondernemen, samen excelleren en klantgericht werken. En vernieuwen. ID Logistics verzorgt contractlogistiek. Dat betekent eerst de klant en hun bedrijfsvoering begrijpen. Dan bedenken wat de best mogelijke oplossing is voor transport en opslag. En met de nieuwste technologieën.

typisch id logistics

Ongedwongen. Geen rangorde met verschillende bevoegdheden. Overstappen naar een andere functie of doorgroeien naar meer verantwoordelijkheid? Beide kan. Leer ook kritisch kijken naar processen. Werk met LEAN en vergroot de effectiviteit in processen. Niet uitgeleerd zijn maar samen met je collega’s het vandaag beter doen dan gisteren. ID Logistics biedt jou alle faciliteiten en ondersteuning. Samen zorgen we elke dag voor tevreden klanten maar ook voor jouw werkplezier. Het een kan niet zonder het ander.  

ook jouw werkgever

ID Logistics is een multinational. Van logistiek, opslag, ordervoorbereiding tot goederenvervoer en afhandeling van leveringen bij de klant. Het bedrijf is dé logistieke dienstverlener voor fabrikanten van A-merken. Met een wagenpark van 300 vrachtwagens en opslagruimte van 630.000 m2 in Nederland en België. IDL is een bedrijf met omvang en 2800 collega's. Het hoofdkantoor staat in Tilburg.  Van 1 vestiging in 2013 naar 23 locaties in 2023. De divisie Benelux van ID Logistics groeit. Groei mee.

WELKE BAAN IN DE LOGISTIEK IS LOGISCH VOOR JOU?

 

GELUKKIGER OP KANTOOR? MAAR DAN WEL IN DE DYNAMISCHE WERELD VAN LOGISTIEK?

 

 

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!

Jobalert aanmaken